Competitie

Competitie

De competitieweekenden zijn de weekenden dat de G.S.T.C. laat zien wat ze in huis heeft!
Na de prachtige wedstrijden, waar hard voor gevochten wordt, is 't Haarhuisje de plek waar de overwinningen 's avonds gevierd worden. De G.S.T.C. zal 't Haarhuisje hierdoor niet vroegtijdig verlaten.


G.S.T.C. komt uit in drie verschillende competities:

vrijdag-, zaterdag- en zondagcompetitie.

Vrijdagcompetitie

De vrijdagcompetitie is bedoeld voor 8- en 9-spelers die geen of weinig ervaring hebben met het spelen van wedstrijden of competitie. Deze competitie vindt elke week plaats op eigen tennispark, waar onderlinge wedstrijden worden gespeeld tegen de TAM, Veracket en de G.S.T.C. zelf. Afgezien van de gezellige avonden, is het tevens de ideale mogelijkheid voor de beginnende competitiespelers om ervaring op te doen.

Zaterdagcompetitie

Dit jaar zullen op zaterdag 7 herenteams en 2 gemengde teams uitkomen voor de G.S.T.C. Onze trots is zaterdag is Heren 1, 'De Natte Doos', welke in de hoofdklasse uitkomen. Heren 2 'Team Gagner' zal ook dit jaar in de eerste klasse spelen. Verder hebben we op zaterdag teams die ons niet altijd tennistechnisch even trots maken zoals team 'De Bak In' en 'De Lords' maar wel enorm sfeerverhogend zijn! Alles is mogelijk op zaterdag!


Zondagcompetitie

Op zondag zullen dit jaar 8 gemengde teams gaan spelen en de G.S.T.C. vertegenwoordigen in vanaf de 3e tot de 7e klasse. Gemengd 1 op zondag zal de G.S.T.C. dit jaar opnieuw gaan vertegenwoordigen in de 3e klasse! Daarnaast zal het tweede team in de 4e klasse spelen, het derde en vierde team in de 4e klasse, het vijfde en zesde team in de 6e klasse en de laatste twee teams zullen 7e klasse spelen. 


Voor eventuele vragen/opmerkingen over de competitie kun je altijd een mail sturen naar assessor1@gstc.nl.DSC2517.ARW.jpg
IMG_5303.JPG
zaterdagteam:

Onze sponsoren