Commissies

Ieder jaar zijn we weer opzoek naar nieuwe enthousiaste leden die actief willen worden in een commissie. Dit gebeurd altijd in het begin van het academische jaar tijdens het introductietraject. In de introductie heb je de kans om je te oriënteren over welke commissie bij jou past. Zorg daarom dat je hier bij kan zijn, zodat je daarnaast ook de vereniging en ieder ander kan leren kennen. Ene commissie is serieuzer dan de ander.

Kan je niet bij de introductie aanwezig zijn, treur dan niet. Je krijgt gedurende deze periode ook een mail over welke commissies beschikbaar zijn met daarbij de nodige informatie, om je online aan te melden voor een commissie.

Promocie 20-21

Voor het aankomende jaar gaat de promocie een heel nieuwe invulling krijgen! Het doel van de promocie is om de naamsbekendheid van de G.S.T.C. te vergroten gedurende het hele jaar. Dit doe je door bijvoorbeeld de gaafste G.S.T.C. gadgets te verzinnen. Denk hierbij aan G.S.T.C. bandanas, handdoeken, aanstekers en andere dingen. Lijkt jou dit leuk? Neem dan contact op met Douwe door een appje te sturen naar 0620291388

Deze groep is niet gepubliceerd

Evcie 20-21

De Evcie, is misschien wel de gezelligste commissie van de G.S.T.C. Deze commissie organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten zoals een externentoernooi (voor clubgenoten, huisgenoten, vrienden van vroeger en vrienden van nu), een gezellige toss avond of een leuke thema maandborrel! Lijkt het jou leuk om in de Evcie te zitten volgend jaar? Stuur dan een mailtje naar praeses@gstc.nl!

Clubcie 20-21

De clubcie organiseert de clubkampioenschappen van de G.S.T.C. Gedurende dit weekend zullen alle leden strijden om clubkampioen van de G.S.T.C. te worden! Er worden het hele weekend wedstrijden van een uur georganiseerd en s'avonds is het natuurlijk ook tijd voor een feestje! Voor aankomend jaar is de clubcie nog op zoek naar versterking! Ben je geinteresseerd? Stuur dan een mailtje naar praeses@gstc.nl!

Deze groep is niet gepubliceerd

OT 20-21

Het open toernooi is een van dé mooiste weken van het tennisjaar, waarin sterk tennis gecombineerd wordt met veel gezelligheid. Op het opentoernooi wordt gespeeld in categorieën verschillend van speelsterkte 8 tot en met 3. Hiernaast zullen er verscheidene evenementen georganiseerd worden op het park, die voor de fantastische OT sfeer zorgen. Als OT-commissie zal je deze hele week verzorgen en verantwoordelijk zijn voor onder andere de wedstrijdleiding, evenementen, promotie en acquisitie. De volgende leden hebben al een deel van de OT commissie gevormd maar zijn nog op zoek naar versterking! Wil jij ook het leukste evenement van het jaar organiseren? Mail dan naar praeses@gstc.nl!

G.S.T.C. Masters 20-21

De G.S.T.C. Masters commissie is een commissie die de interne gezelligheidscompetitie op de donderdagavond zal verzorgen. Gedurende 5 weken strijden 4 teams om de titel G.S.T.C. Masters. Na het grote success van de afgelopen jaren, zijn wij nu op zoek naar maar liefst vier nieuwe commissieleden, die twee edities van deze gezelligheids competitie willen organiseren! Lijkt het jou leuk om dit te doen? Stuur dan snel een mailtje naar praeses@gstc.nl.

Deze groep is niet gepubliceerd

Redactie 20-21

De Redactie is misschien wel de leukste commissie van de G.S.T.C.. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor het maken van de enige echte ‘Swingende Netpaal’, een blad van de G.S.T.C., ook raak je betrokken bij alle leuke activiteiten die zich rondom de G.S.T.C. afspelen. De netpaal is een tijdschrift dat elk jaar 4x uitgebracht wordt. Gedurende het jaar houdt je iedereen in de redactie app op de hoogte van de laatste roddels, of ontwikkelingen rond de G.S.T.C.; een avond op de G.S.T.C. is natuurlijk geen echt feest zonder nieuwe roddels of avonturen!  Als een heuse reporter struin je alle hoekjes van ’t Haarhuisje af op zoek naar de mooiste varia en kun je er persoonlijk voor zorgen dat men nóg meer zin heeft om naar het park te komen. Kortom, de Redactie is één groot feest! Voor aankomend jaar is de redactie nog op zoek naar een meerdere nieuwe commissieleden!

Deze groep is niet gepubliceerd

Technische Commissie 20-21

De Technische Commissie helpt bij het indelen van de trainingsgroepen maar ook de indeling van de competitieteams. Daarnaast houden zij zich vooral bezig met het aantrekken en behouden van toptennis binnen de G.S.T.C. Ook denken zij met het bestuur mee over nieuwe ideeën voor de vereniging vooral over tennis, maar ook over thema feesten en andere evenementen.  Zo hebben zij bijvoorbeeld de G.S.T.C. Masters opgezet!  Voor aankomend jaar is de TC nog op zoek naar versterking; zij zoeken twee nieuwe commissieleden! 

Deze groep is niet gepubliceerd

Skicie 20-21

De Skicie organiseert de skireis van de G.S.T.C. Met een groep van 7 man gaan zij voor een waanzinnige week vakantie met de G.S.T.C. zorgen.

Deze groep is niet gepubliceerd

Barco 20-21

Dit jaar zal Rob (Guus) de Barco (Bar Commissie) op zich nemen. De Barco houdt in dat je tijdens evenementen en in competitieweekenden achter de bar staat op ’t Haarhuisje. Naast dat ze iedereen van genoeg drank voorzien, worden deze momenten ook gebruikt om de beerpong- en blikschietskills te verbeteren! Als laatste nog de ultieme reden in deze commissie te willen; de macht over de muziek! Voor aankomend jaar zijn wij op zoek naar een geheel nieuwe barco! Lijkt jou dit leuk? Mail dan snel naar assessor3gstc@gmail.com.

Barco 20-21

Birgit Anne Rogerius Schreibelt (2020) -
Daan Goedhart (2020) -
Eline Deen (2018) -
Ellen Mogezomp (2020) -
Florens Matthias Jocker (2020) -
Gijs Nijland (2020) -
Iris Bakhtiari (2020) -
Laurens Goelst (2020) -
Leonie Jansen (2020) -
Lune Moerkerk (2020) -
Marit Boessenkool (2020) -
Merijn Wüst (2020) -
Miriam Leonore Nolasco (2020) -
Nancy Cazemier (2020) -
Naybe Dewi Sesselaar (2020) -
Nena Van de Hoek (2020) -
Niels Brugman (2020) -
Nikki Reijers (2020) -
Oline Delhez (2020) -
Renée Peerdeman (2020) -
Riva Slotman (2020) -
Romi Bouman (2020) -
Sara Renckens (2020) -
Sascha de Ruijter (2020) -
Siebe Joustra (2020) -
Tess Elleswijk (2020) -
Tom Bakker (2020) -
Wes Quist (2020) -
Yente Ten Vregelaar (2020) -
Yvette Enschede (2020) -
Zoë Eva van der Zwaag (2020) -