Commissies

Als je wat actiever wil worden bij de G.S.T.C. heb je keuze uit veel verschillende commissies. Voor komend jaar zijn we nog voor alle commissies op zoek naar commissieleden! Lever snel je interesse in door te mailen naar praeses@gstc.nl met je gewenste commissie en positie.

Lustrum 

Dit jaar bestaat de G.S.T.C. 85 jaar en dat moet groots gevierd worden! Speciaal hiervoor is de lustrumcommissie in het leven geroepen onder leiding van Ilse Rezelman! Het weekend van 17,18 en 19 maart is het pre-lustrumfeest! Een voorproefje op het nog waanzinnigere lustrum 28, 29 en 30 september! Zet beide data in je agenda en zorg dat je erbij bent!!!  

Lustrum

Ilse Rezelman (2012) Praeses
Koen Wegdam (2012) Fiscus
Bart Jan Smit (2013) Evenementen 1
Barbara Slooff (2016) Evenementen 2
Sander van Beek (2015) Acquisitie 1
Victor Moskalenko (2016) Acquisitie 2
competitie-47.jpg

OT

Het open toernooi is een van dé mooiste weken van het tennisjaar, waarin sterk tennis gecombineerd wordt met veel gezelligheid. Natuurlijk is er het open toernooi dat gespeeld gaat worden, met categoriën verschillend van speelsterkte 8 tot en met 3. Ook wordt het Nationaal Ranglijst Toernooi georganiseerd waarbij toptennissers uit de omgeving en de rest van het land het tegen elkaar op zullen nemen. Hiernaast zullen er verscheidene evenementen georganiseerd worden op het park, die voor de fantastische OT sfeer zullen gaan zorgen. Kortom, een week die je zeker niet wilt missen!

Wij als OT commissie zullen deze hele week verzorgen en verantwoordelijk zijn voor de wedstrijdleiding, evenementen, acquisitie en al het andere wat deze week met zich mee brengt.

OT

Dominique van Nieuwenhuizen (2016) Praeses
Waldemar Wilmink (2014) Fiscus
Puck Vermeulen (2015) Acquisitie
Carlijn Visser (2016) Assessor
Caroline de Groot (2016) Wedstrijdleiding 1
David van Tongeren (2016) Wedstrijdleiding 2
Sophie Perquin (2016) Evenementen
IMG_2529.JPG

EVCIE

De Evcie is een geweldige groep van op dit moment 4 personen. Het huizentoernooi en de Vindimini zijn al geweest, komend jaar zal deze mooie groep mensen voor ons nog een clubtoernooi, een gescheiden dag en de nacht der G.S.T.C. neerzetten! Dit jaar organiseert de Evcie ook de clubkampioenschappen! Een waanzinnig mooi weekend waarin de clubkampioenschappen plaats vinden.  Alle leden van de G.S.T.C. zullen in dit weekend de strijd met elkaar aangaan. Wie is de clubkampioen van de G.S.T.C.? Naast vele mooie tenniswedstrijden zijn er dit weekend ook leuke activiteiten en zal het haarhuisje drie dagen lang tot in de late uurtjes doorgaan! Er is ook een vriendenpoule. De clubkampioenschappen zijn dit jaar 24, 25 en 26 februari.  Er is nog plek in deze commissie, dus lijkt het je leuk om deze fantastische evenementen te organiseren? Neem dan snel contact op met Jessica Bos! 

Evcie

Jessica Bos (2015) Praeses
Amarins Tamminga (2016) -
Lorenzo Vollebregt (2016) -
Anna Helfrich (2016) -
WhatsApp_Image_2017-05-23_at_11.57.13.jpeg

REDACTIE

De Redactie is misschien wel de leukste commissie van de G.S.T.C. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor het maken van de enige echte 'Swingende Netpaal', een blad van de G.S.T.C., ook raak je betrokken bij alle leuke activiteiten die zich rondom de G.S.T.C. afspelen. Als een heuse reporter struin je alle hoekjes van 't Haarhuisje af op zoek naar de mooiste varia's en kun je er persoonlijk voor zorgen dat men nóg meer zin heeft om naar de tennis te komen. Kortom, de Redactie is één groot feest!

Redactie

Fleur Hoogers (2016) Praeses
Ilse Rezelman (2012) Baas
Stan Dorhout Mees (2015) Voorzitter
Dick Buddingh (2014) Colofon
Sander van Beek (2015) Gekke boy
Carlijn Visser (2016) Redactiefoet
WhatsApp_Image_2017-05-23_at_11.36.02.jpeg

PROMOCIE

Ook dit jaar is er weer de Promotiecommissie, ofwel de Promocie. Het doel van de Promocie is de naamsbekendheid van G.S.T.C. te vegroten in heel Nederland. Dat gaan we doen door langs verschillende studententoernooien te gaan met een grote groep enthousiaste tennissers. De Promocie zal deze toernooien voor ons uitzoeken en een leuke groep G.S.T.C.ers meenemen om in een tentje naast de tennisbaan te slapen. De Promocie is nog op zoek naar enthousiaste leden die graag meer toernooien langs willen gaan en hier zelf aan mee willen helpen. Dus lijkt het je leuk om je in te zetten voor de G.S.T.C. neem dan contact op met Daniel: praeses@gstc.nl 

Promocie

Paul Tiessen (2014) Praeses
Sander van Beek (2015) -
Fleur Hoogers (2016) -