Commissies

Als je wat actiever wil worden bij de G.S.T.C. heb je keuze uit veel verschillende commissies. Voor komend jaar zijn we nog voor alle commissies op zoek naar commissieleden! Lever snel je interesse in door te mailen naar praeses@gstc.nl met je gewenste commissie en positie.

OT

Het open toernooi vindt plaats van 6 t/m 10 juni en is een van dé mooiste weken van het tennisjaar, waarin sterk tennis gecombineerd wordt met veel gezelligheid. Natuurlijk is er het open toernooi dat gespeeld gaat worden, met categoriën verschillend van speelsterkte 8 tot en met 3. Hiernaast zullen er verscheidene evenementen georganiseerd worden op het park, die voor de fantastische OT sfeer zullen gaan zorgen. Kortom, een week die je zeker niet wilt missen!

Wij als OT commissie zullen deze hele week verzorgen en verantwoordelijk zijn voor de wedstrijdleiding, evenementen, acquisitie en al het andere wat deze week met zich mee brengt.

OT

Anna Helfrich (2016) Praeses
Lola van den Biggelaar (2015) Fiscus
Roos Van Doorn (2017) Acquisitie
Gert Jan Lesterhuis (2015) Wedstrijdleiding
Amarins Tamminga (2016) Wedstrijdleiding 2 en evenementen

REDACTIE

De Redactie is misschien wel de leukste commissie van de G.S.T.C. Niet alleen ben je verantwoordelijk voor het maken van de enige echte 'Swingende Netpaal', een blad van de G.S.T.C., ook raak je betrokken bij alle leuke activiteiten die zich rondom de G.S.T.C. afspelen. Als een heuse reporter struin je alle hoekjes van 't Haarhuisje af op zoek naar de mooiste varia's en kun je er persoonlijk voor zorgen dat men nóg meer zin heeft om naar de tennis te komen. Kortom, de Redactie is één groot feest!

Redactie

Fleur Hoogers (2016) Praeses
Ilse Rezelman (2012) Baas
Stan Dorhout Mees (2015) Voorzitter
Sander van Beek (2015) Gekke boy
Carlijn Visser (2016) Redactiefoet
WhatsApp_Image_2017-05-23_at_11.36.02.jpeg