G.S.T.C. GiG OPEN

Welkom bij het GiG Open, waar de geur van vers geslagen tennisballen in de lucht hangt en de spanning op de baan nieuwe hoogtepunten bereikt. Stap binnen in de gezellige ambiance van de Groninger Studenten Tennis Club, hier komt tennisplezier en gemeenschap samen voor een onvergetelijke ervaring. Verwelkomd onder vrolijke geklets van jong en oud en het gejuich van enthousiaste toeschouwers, zul je snel merken dat dit toernooi om meer draait dan alleen winnen of verliezen.


Of je nu een doorgewinterde speler bent met de perfecte backhand of een enthousiaste beginner die gewoon graag een balletje slaat, bij ons toernooi gaat het om het delen van de liefde voor het spel en het creëren van blijvende herinneringen.


Ons toernooi is niet alleen voor de spelers – het is een viering voor alle liefhebbers van de sport. Dus kom langs, neem plaats op de tribunes en kijk toe hoe de bal heen en weer vliegt over het net. Terwijl jij je laat meeslepen door de opwinding en het spektakel kun je genieten van GiG of een heerlijke cocktail verzorgd door ’t Gat. 


Dus laat je verwachtingen achter en omarm de extravagantie van het GiG Open. Dit is jouw uitnodiging om deel uit te maken van iets onvergetelijks. Bereid je voor op een spectaculaire tennisweek vol grenzeloos tennisplezier waar we samen herinneringen gaan maken die een leven lang meegaan! Kijk voor een overzicht van de weekplanning naar de poster hieronder. 


Klik hier voor de themabekendmakingsvideo!

POSTER_1.png

Onze sponsoren