Vertrouwenspersonen

Contactgegevens Ashanti Daha (assessor 2 tevens vertrouwenscontactpersoon)
Telefoon: 
06-37024739

Contactgegevens Bas Lesterhuis (vertrouwenscontactpersoon intern)
Telefoon: ​​​​​​​06- 21921678

Contactgegevens Nelleke Garritsen (vertrouwenspersoon extern)
Telefoon: 06-34427311

Contactgegevens Jonas Nijhuis (vertrouwenspersoon extern)
Telefoon: 06-36552175

Het bestuur der G.S.T.C. wijst Nelleke Garrtisen en Jonas Nijhuis aan om de functie van externe vertrouwenspersoon voor de vereniging te vervullen. Een externe vertrouwenspersoon is onafhankelijk en objectief. De algemene taak van de vertrouwenspersoon omvat het verzorgen van een eerste opvang van slachtoffers van ongewenst gedrag van overige leden van de vereniging, dan wel van personen die in nauwe relatie staan tot de vereniging. Tevens is de vertrouwenspersoon voor situaties op de vereniging of gerelateerd aan de vereniging waarvoor je het gevoel hebt dat je niet bij het bestuur terecht kan. Nelleke Gerritsen en Sjoerd Idzerda zijn beiden lid van TAM en hebben de cursus tot vertrouwenspersoon gevolgd. Zij/hij zal samen met u naar een oplossing zoeken en daarbij zal de informatie uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. Je kunt contact met hen opnemen via vertrouwenspersoon@tam.nl. 

Wij willen graag Nelleke Garritsen en Jonas Nijhuis voorstellen als de vertrouwenspersonen.

Nelleke Garritsen 
Ik ben Nelleke Garritsen, 25 jaar oud en geboren en getogen in Groningen. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd van de opleiding International Business and Languages aan de Hanzehogeschool. Tijdens mijn gehele studententijd heb ik getennist bij TAM en heb ik met veel plezier verschillende commissies gedaan; Redactiecommissie ’15-’16, Barcommissie ’16-’17, Raad van Acquisitie ’17-’18, Ouderdagcommissie ’19-’20. In het studiejaar ’17-’18 heb ik samen met vier toppers aan het roer gestaan van de TAM als Bestuur OnbevrACEd.

Jonas Nijhuis
Ik ben Jonas Nijhuis, 21 jaar oud en momenteel zit ik in de eindfase van m’n bachelor E&BE. Als 4e jaars actief TAMmer heb ik een aantal commissies gedaan zoals: Redactiecommissie, Introductiecommissie, Toernooicommissie en vorig jaar de Barcommissie. Op Tennisgebied ben ik wat minder succesvol geweest, maar dat mag de pret niet drukken :) Momenteel ben ik actief lid bij de studie vereniging FSG, maar ook nog zeer regelmatig op TAM te vinden.

Mocht er onverhoopt een situatie voordoen, waarbij het niet prettig voelt het bestuur aan te spreken schroom dan niet om contact met Nelleke of Jonas op te nemen.

Onze sponsoren