Vertrouwenpersoon

Contactgegevens Nelleke Garritsen
Telefoon: 06-34427311

Contactgegevens Sjoerd Idzerda
Telefoon: 06-18835459

Het bestuur der G.S.T.C. wijst Nelleke Garrtisen en Sjoerd Idzerda aan om de functie van externe vertrouwenspersoon voor de vereniging te vervullen. Een externe vertrouwenspersoon is onafhankelijk en objectief. De algemene taak van de vertrouwenspersoon omvat het verzorgen van een eerste opvang van slachtoffers van ongewenst gedrag van overige leden van de vereniging, dan wel van personen die in nauwe relatie staan tot de vereniging. Tevens is de vertrouwenspersoon voor situaties op de vereniging of gerelateerd aan de vereniging waarvoor je het gevoel hebt dat je niet bij het bestuur terecht kan. Nelleke Gerritsen en Sjoerd Idzerda zijn beiden lid van TAM en hebben de cursus tot vertrouwenspersoon gevolgd. Zij/hij zal samen met u naar een oplossing zoeken en daarbij zal de informatie uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. Je kunt contact met hen opnemen via vertrouwenspersoon@tam.nl. 

Wij willen graag Nelleke Garritsen en Sjoerd Idzerda voorstellen als de vertrouwenspersonen.

Nelleke Garritsen 
Ik ben Nelleke Garritsen, 25 jaar oud en geboren en getogen in Groningen. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd van de opleiding International Business and Languages aan de Hanzehogeschool. Tijdens mijn gehele studententijd heb ik getennist bij TAM en heb ik met veel plezier verschillende commissies gedaan; Redactiecommissie ’15-’16, Barcommissie ’16-’17, Raad van Acquisitie ’17-’18, Ouderdagcommissie ’19-’20. In het studiejaar ’17-’18 heb ik samen met vier toppers aan het roer gestaan van de TAM als Bestuur OnbevrACEd.

Sjoerd Idzerda
Ik ben Sjoerd Idzerda, 21 jaar oud en zit inmiddels in mijn vierde jaar van biomedical sciences aan de RUG. Dit jaar is ook mijn derde jaar bij TAM, na in mijn eerste jaar actief geweest te zijn in de Barcommissie en ben ik onderdeel geweest van de Tennissupporterscommissie. Komend jaar zal ik plaatsnemen in de Toernooicommissie. Daarnaast ben ik actief in de selectie en speel ik op zondag voor TAM 2.

Mocht er onverhoopt een situatie voordoen, waarbij het niet prettig voelt het bestuur aan te spreken schroom dan niet om contact met Nelleke of Sjoerd op te nemen.