Partner worden?

Partner worden?

De Groninger Studenten Tennis Club (G.S.T.C.) is op 9 februari 1932 opgericht door Dhr. Freseman-Gratama. De vereniging is sindsdien gegroeid tot een vereniging met zo’n 500 leden. G.S.T.C. is een sub-vereniging van het 2400 leden tellende Groninger Studenten Corps ‘Vindicat Atque Polit’. 

Naast tennis organiseert de G.S.T.C. vele andere evenementen. Deze evenementen worden onder andere gepromoot door middel van drukwerk. Ook komt ieder kwartaal ons clubblad ‘De Swingende Netpaal’ uit.

Het Open toernooi 

Dit wordt sinds 1936 in juni gehouden. Hier komen niet alleen al onze leden op af maar ook heel veel tennissers vanuit het hele land. Er zijn ontzettend veel promotiemogelijkheden tijdens dit toernooi. Zo is er een toernooiboekje en –poster, maar er kunnen ook banners of borden bij de baan gezet worden. Tevens is er een loterij en zijn er goodiebags waarvoor sponsoring in goederen zeer welkom is.

De clubkampioenschappen

Dit is een toernooi van 3 dagen, meestal gehouden in februari, waar er binnen de club tegen elkaar gestreden wordt voor de titel clubkampioen. Hier komen veel leden op af omdat het niet alleen een hele leuke tennisgelegenheid is, maar er ook tot laat gefeest wordt op het clubhuis. Ook dit toernooi heeft een poster en vele andere promotiemogelijkheden (zie Open toernooi).

Clubblad ‘De Swingende Netpaal’

Het clubblad wordt gedrukt in een A5-formaat en komt 4 keer per jaar uit. Dit clubblad gaat naar elk huis waar een lid woont. Dit betekent dat dit niet alleen door onze 500 leden wordt gelezen maar ook door veel huisgenoten. Hierdoor heeft het een bereik van ongeveer 1500 studenten.


De evenementen hebben elk hun eigen promotiemogelijkheden. Voorbeelden zijn posters, borden op de baan, toernooiboekjes, banners/vlaggen ophangen, bedrukken commissiekleding, materiaal voor goodiebags, loterijprijzen, projectie van reclamemateriaal op de muur, stand etc.

In overleg zijn er uiteraard ook andere manieren van sponsoring mogelijk. Wij staan open voor nieuwe suggesties en ideeën!

Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan gerust contact op.

De sponsoring van de Groninger Studenten Tennis Club verloopt via de assessor 2. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met:

Assessor 2

Ashanti Daha

Assessor2@gstc.nl

Onze sponsoren