Huidige partners

Hettema Verhuur

Hettema verhuurt praktisch alles! Ze zijn er voor bedrijven en particulieren. Hettema Verhuur maakt uw feestdag zo compleet mogelijk met zeer goed kwalitatief en verzorgd materiaal, of het nu voor 10 of 5000 personen is.

Shirt a la Minute

Shirt a la minute is een kledingbedrukkerij in de binnenstad van Groningen. Bij Shirt a la minute kan je terecht met zowel kleine als grote oplages en doen dit met verschillende druktechnieken. De gunstige locatie in de binnenstad zorgt voor een gemakkelijk bezoek in de winkel.

Proom

Proom is gespecialiseerd in promotiemateriaal, zoals winddoeken, spandoeken, vlaggen, posters, flyers en nog meer. 

GiG

De verschillende GiG Hard Seltzers staan bekend als unieke mixers met een fris en fruitig karakter. Bruisend water met een kleine hoeveelheid alcohol en natuurlijke fruitsmaken maken de Hard Seltzer dranken van GiG tot een allemansvriend. GiG wordt verkocht op 't Haarhuisje, maar ook in de Jumbo, online en op vele festivals. 

't Gat van Groningen

't Gat van Groningen is een (uitgaans)cafe gelegen in de Poelestraat. Het cafe is af te huren voor al uw besloten feesten, maar ook doorgaands van maandag t/m zaterdag open om hier te feesten en het fameuze G.S.T.C.-shotje te bestellen. 
logo-hettema.jpgshirt-a-la-minute.png


PROOM_logo_2-1.png
gigLogo2.png
t_gat.png

Onze sponsoren