Huidige partners

Tennisloods.nl

Online tennisshop voor rackets, tassen, schoenen en meer! Tennisloods.nl is de snelst groeiende online tennisshop van Nederland. Ze werken alleen maar met top merken waaronder Babolat, Wilson en Dunlop om kwaliteit te kunnen garanderen.

Binnen de tennisshop niet vinden wat je zoekt? Stuur dan gerust een email. Elke dag is Tennisloods.nl bezig om hun tennis assortiment verder uit te breiden.


Hettema Verhuur

Hettema verhuurt praktisch alles! Ze zijn er voor bedrijven en particulieren. Hettema Verhuur maakt uw feestdag zo compleet mogelijk met zeer goed kwalitatief en verzorgd materiaal, of het nu voor 10 of 5000 personen is.

De Pintelier

Zin om lekker te borrelen? De Pintelier is hier het uitstekende café voor. In 2014 zijn ze zelfs bekroond tot het beste café van Groningen. Momenteel staan ze op nummer 9 in de café top 100 van de Misset Horeca!


Construction Fitness Club

Alle G.S.T.C. leden kunnen voor een studententarief gebruik maken van een zogeheten ‘actioncard’. Dit houdt in dat leden voor €25,- per maand onbeperkt gebruik mogen maken van de faciliteiten die Construction Fitness Club biedt.

Verder zal de Construction Fitness Club een geheel verzorgde sportdag organiseren voor de leden van de G.S.T.C.


Hopi Bon Kamerverhuur

Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een nieuw studentenhuis in het centrum van Groningen met een GK? Neem dan snel contact op met Hopi Bon Kamerverhuur! Specialist in studentenhuizen.

Tel: 06-23366915

www.hopibon.nl


Shirt a la Minute

Shirt a la Minute verleend ieder lid van de G.S.T.C. een korting van 10% op alle kleding en bedrukking!


Copy Right

Moet je iets kopiëren of printen? Doe het bij Copy Right! Hier krijg je als G.S.T.C. lid gereduceerde prijzen.


Dagpas

Wil jij uit eten met je teamgenoten, familie, vriend(en) of vriendin(nen) of genieten van de leukste producten, uitjes en of sportaanbiedingen? Dan heeft Dagpas voor jou de beste aanbieding! Bij elke besteding die jij bij Dagpas doet via de G.S.T.C., krijgt de G.S.T.C. een percentage van jouw besteding in de clubkas. En wees gerust:  we weten niet wat je koopt, of hoeveel, maar het zou toch super zijn als jij profiteert van een leuke aanbieding en de club daar ook nog iets aan heeft zonder dat het jou extra kost.      

Dus:  Meld je hiernaast gratis aan, profiteer van de leukste aanbiedingen!

Doesburg Autoverhuur

Ga je op huisweekend, verhuizen of naar een tennistoernooi hier niet in de buurt? Huur je auto, je personenbusje of je verhuiswagen dan bij Doesburg Autoverhuur en ontvang 10% korting.

Wasautomatenverhuur.nl

Je huurt al een wasmachine voor €9,- per maand in heel Nederland. Voor studenten hebben wij goedkope wasmachines te huur in Groningen.

Tennisdirect

tennis_loods.png
Tennisloods


logo-hettema.jpg
Pintelier_logo-page-001.jpg
consturctions.jpg
hopibon_logo.png
Hopi bon


shirt-a-la-minute.png
Copy_right.png
Dagpas_Banner_250x300.gif
Logo-Doesburg-1.png

700-800.jpg
wasautomatenverhuur.nl
tennis-zwart.jpg
Tennisdirect