Lustrum

Ieder jaar op 8 februari viert GSTC haar verjaardag. Dit jaar zit dat anders. Omdat GSTC dit jaar 90 jaar oud wordt, doen we dat anders dan normaal. Normaal gesproken hebben we een dag in het jaar om de verjaardag van GSTC te vieren, maar dit jaar gaan we met de lustrumcommissie, naast de normale verjaardagsviering, ook een week lang allerlei evenementen organiseren. Feesten, toernooien met extra veel merchandise erbij en nog veel meer! In november gaan we het lustrum jaar inwijden met een tegek thema feest. Details hierover komen nog.

Heb je vragen aan de 18de lustrum commissie? Mail dan naar lustrum18gstc@gmail.com!

Lustrum 2022

Femke van der Wal (2017) Praeses
Daan Johannes Geertjes (2019) Abactis
Douwe Walthuis (2018) Fiscus
Robbert Guus Gerritsen (2018) Evenementen 1
Janne Holst (2021) Evenementen 2
Rolf Lagerberg (2017) Terrein 1
Jasper Camman (2019) Terrein 2
Antje Amelia Nadine Vera Bergsma (2020) Acquisitie

Dit jaar bestaat de lustrum commissie uit de bovenstaande leden.

Femke is deze keer aan de beurt om de taak van praeses van de lustrum commissie te gaan vervullen. Ze zorgt ervoor dat alle vergaderingen soepel verlopen en dat iedereen hun taken doet. Ze was zelf bestuur geweest in 18-19 als abactis.

Daan is abactis en hij zorgt ervoor dat tijdens de vergaderingen alle notulen netjes in orde komen en zorgt ervoor dat alle administratieve zaken goed geregeld zijn. Hij is vorig academisch jaar (20-21) praeses van GSTC geweest en kan dus ook goed de contacten onderhouden van het reünistenbestuur die ook tijdens de lustrum week met ons een dag gaan organiseren.

Douwe is een geboren fiscus. De fiscus is bij ons de grote geld beheerder. Alle inkomsten en uitgaven worden door hem gecontroleerd en genoteerd zodat iedereen op de lustrum evenementen waar voor zijn geld kan hebben. Bovendien is Douwe in jaar 19-20 ook fiscus geweest in het bestuur.

Rob, Robbert aka Guus heeft als functie evenementen. Hij zal de regie hebben over de evenementen die gaan gebeuren in dit lustrum jaar. Omdat dit zo een grote taak is deze functie verdeeld over twee commissie leden. Guus heeft daarbij de nummer 1 achter zijn naam gekregen. Hij is vorig academisch jaar assessor 3 geweest van het bestuur, ofwel baas van de barco, dus hij heeft alle verstand van de beste en mooiste evenementen die er te plannen zijn.

Janne is evenementen 2. Ze gaat Guus helpen met het beheren van de evenementen. Een drukke taak waarvan wij denken dat het met twee leden wel te doen is. Janne is zelf dit jaar lid geworden van GSTC, en heeft meteen de mooiste commissie te pakken gekregen. Als lustrum commissie weten we in ieder geval al wel dat ze niet vies is van wat biertjes drinken, wat natuurlijk ook nodig is tijdens vergaderingen.

Rolf is de terrein man. De terreinen man is de persoon die de locaties regelt voor de evenementen. Zonder terrein, geen feest natuurlijk. Terreinen kunnen op 't Haarhuisje zelf zijn, een kroeg in de stad of zelfs een strand verderop. Je kent hem tegenwoordig van zijn prachtige kapsel, maar ook Rolf heeft bestuur gedaan. Hij vond dat zo leuk dat hij de taak van assessor 1 van het bestuur twee keer op rij heeft vervult.

Jasper is ook een terrein man. Samen met Rolf zal hij de locaties regelen en beheren waar nodig. Jasper en Rolf wonen samen dus deze samenwerking wordt, naar onze verwachting, smetteloos. De terreinen taak is zo groot dat deze ook verdeeld wordt over twee personen. Jasper is in 20-21 fiscus geweest en weet dus genoeg over hoe druk het studenten leven kan zijn naast het studeren.

Last but not least, Vera de dame van de acquisitie. Dit houdt in dat ze de sponsoren voor tijdens het lustrum gaat zoeken. Zonder sponsoren kosten de evenementen voor de leden meer dus hoe beter zij haar taak doet, hoe goedkoper de kaartjes worden van elk evenement. Ze is nu voor het tweede jaar lid bij GSTC, en weet dus al genoeg over wie er een mogelijke of interessante sponsor kan zijn.