Informatie lidmaatschap

Algemene informatie

De G.S.T.C. is geboren in 1932 en is daarmee niet alleen de oudste studenten tennisvereniging van Nederland maar ook de allergezelligste. De G.S.T.C. heeft een hoop tradities die we elke dag nog tegen komen, zoals ons open toernooi, verschillende diners en de gescheiden avond!

De G.S.T.C. heeft een ledenaantal van ongeveer 500 en is als subvereniging van Vindicat Atque Polit dé gelegenheid om een hoop nieuwe mensen te leren kennen. De G.S.T.C. steekt boven alle andere verenigingen uit wat betreft gezelligheid, creativiteit en gekkigheid.

De G.S.T.C. is een relatief kleine vereniging, maar daardoor ook juist heel gezellig! Iedereen kent iedereen, we hebben een heel diverse groep leden en niemand valt zomaar buiten het bootje!  

Daarnaast is de G.S.T.C. een vereniging met spelers variërend van topniveau tot beginners. Trainingen en competitieteams worden door de Assessor 1 zorgvuldig op niveau ingedeeld. De trainingen worden gedurende het hele jaar van maandag t/m vrijdag gegeven. De competitie begint rond april en duurt 7 weekenden. Naar voorkeur word je ingedeeld op vrijdag(beginners), zaterdag of zondag.

Het is ook mogelijk om borrellid te worden. Als borrellid ben je welkom op alle (tennis)evenementen, tennissen bij de TOSS op donderdagavond, mee doen aan de voorjaarscompetitie en KNLTB-toernooien. Als borrellid kun je niet deelnemen aan de tennistrainingen.

Voor eventuele vragen kun je mailen naar abactis@gstc.nl.