Informatie lidmaatschap

Algemene informatie

De G.S.T.C. is geboren in 1932 en is daarmee niet alleen de oudste studenten tennisvereniging van Nederland maar ook de allergezelligste. De G.S.T.C. heeft een hoop tradities die we elke dag nog tegen komen, zoals ons open toernooi, verschillende diners en de gescheiden dag!

De G.S.T.C. is ruim 500 leden rijk, en is als subvereniging van Vindicat Atque Polit dé gelegenheid om een hoop nieuwe mensen te leren kennen. Het is niet verplicht om ook lid te zijn van Vindicat. De G.S.T.C. steekt boven alle andere verenigingen uit wat betreft gezelligheid, creativiteit en gekkigheid.

Daarnaast is de G.S.T.C. een vereniging met spelers variërend van topniveau tot beginners. Trainingen en competitieteams worden door de Assessor 1 zorgvuldig op niveau ingedeeld. De trainingen worden gedurende het hele jaar van maandag t/m vrijdag gegeven. De voorjaarscompetitie begint rond april en duurt 7 weekenden. Naar voorkeur word je ingedeeld op vrijdag(beginners), zaterdag of zondag. De deadline om je in te schrijven als trainingslid is 5 februari 2024.

Het is ook mogelijk om borrellid te worden. Als borrellid ben je welkom op alle (tennis)evenementen, om te tennissen bij de TOSS op donderdagavond en om mee doen aan de voorjaarscompetitie en KNLTB-toernooien. Als borrellid kun je niet deelnemen aan de tennistrainingen. De deadline om je in te schrijven als borrellid is 1 maart 2024.

De deadline om je uit te schrijven is 1 maart 2024, hierna kun je je pas weer uitschrijven vanaf het nieuwe collegejaar.

Voor eventuele vragen kun je mailen naar abactis@gstc.nl.

Onze sponsoren