Informatie lidmaatschap

Algemene informatie

De G.S.T.C. is geboren in 1932 en is daarmee niet alleen de oudste studenten tennisvereniging van Nederland maar ook de allergezelligste. De G.S.T.C. heeft een hoop tradities die we elke dag nog tegen komen, zoals ons open toernooi, verschillende diners en de gescheiden avond!

De G.S.T.C. heeft een ledenaantal van ongeveer 300 en is als subvereniging van Vindicat Atque Polit dé gelegenheid om een hoop nieuwe mensen te leren kennen. De G.S.T.C. steekt boven alle andere verenigingen uit wat betreft gezelligheid, creativiteit en gekkigheid.

De G.S.T.C. is een relatief kleine vereniging, maar daardoor ook juist heel gezellig! Iedereen kent iedereen, we hebben een heel diverse groep leden en niemand valt zomaar buiten het bootje!  

Daarnaast is de G.S.T.C. een vereniging met spelers variërend van topniveau tot beginners. Trainingen en competitieteams worden door de assessor 1 zorgvuldig op niveau ingedeeld. De trainingen worden gedurende het hele jaar van maandag t/m vrijdag gegeven. De competitie begint rond april en duurt 7 weekenden. Naar voorkeur word je ingedeeld op vrijdag(beginners), zaterdag of zondag.

Ga jij aankomend jaar in Groningen studeren en wil je voordat je je inschrijft meer informatie over de oudste studententennisvereniging van Nederland (de G.S.T.C.)? 

Stuur dan een mailtje naar praeses@gstc.nl of laat je e-mailadres & adres hieronder achter! We zullen je dan een informatie pakket toesturen! Hopelijk tot volgend jaar!