Trainingen

Training

Doordeweeks wordt er ook veel getennist bij de G.S.T.C. Per week zijn er 10 trainingen van 1 of 1,5 uur dus voor spelers van elke speelsterkte is er plaats. Het trainingsjaar is verdeeld in een winter en een zomerseizoen. De smashcourt-banen zullen door de blaashallen in de winter overdekt zijn. In maart, 2 weken voor de aanvang van de competitie, zullen de blaashallen worden afgebroken zodat er in de open lucht gespeeld kan worden.

De trainingen gaan bijna het hele jaar door met uitzondering van de vakantiemaanden juli en augustus. De kosten voor het winterseizoen bedragen slechts €40,- voor 1 keer trainen in de week. Voor het zomerseizoen bedragen de kosten slechts €30,- voor 1 keer trainen in de week. Voor alle leden is er de mogelijkheid om 2 keer per week te trainen voor slechts €10,- extra


Wil je een keer een proefles volgen of je gewoon gelijk opgeven voor de training? Stuur dan een mail naar assessor1@gstc.nl met je naam, speelsterkte en eventuele voorkeur met wie je wil trainen.