ABN AMRO WTT

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
15 feb. 2018 17:00 - 16 feb. 2018 05:00
Locatie
Ahoy rotterdam

Van 12 t/m 18 februari 2018 vindt in Rotterdam het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. Er staat ons wederom een prachtige editie te wachten met onder andere Nick Kyrgios, Alexander Zverev en titelverdediger Jo-Wilfried Tsonga. Hier willen wij uiteraard net zo’n groot feest van gaan maken als voorgaande jaren. Namens Passing Shot, dé studententennisvereniging van Rotterdam, nodigen wij jullie van harte uit op donderdagavond 15 februari: toptennis in Ahoy, en daarna een groot feest in één van Rotterdams gezelligste kroegen!

Hoe ziet het programma er precies uit? Al vanaf 17:30 uur zal het mogelijk zijn om een drankje te drinken op een speciaal voor ons ingerichte borrelplek in Ahoy. Het eerste drankje zal betaald worden door Ahoy, en er zal bittergarnituur worden uitgeserveerd. Ook zal er hier de mogelijkheid zijn om wat te eten op eigen kosten. Vervolgens zullen we vanaf 19:30 uur twee mooie avondwedstrijden bijwonen. Er zal voor gezorgd worden dat we met alle studenten bij elkaar zitten, zodat we op de tribune alvast een mooi feestje kunnen bouwen. Als de wedstrijden zijn afgelopen, is iedereen uitgenodigd om mee te gaan naar een schitterend feest op een nog nader bekend te maken locatie! Voor eventuele slaapplekken na het feest kan worden gezorgd!

Omcirkel donderdagavond 15 februari dus rood in je agenda! Kom genieten van het toptennis bij het ABN AMRO WTT in Rotterdam. Let op: de deadline voor inschrijving bij ons is dit jaar woensdag 6 december.

Kaartjes zullen maximaal 35 euro per stuk kosten. Hierbij zit een wedstrijdticket, feestticket, en een drankje + bittergarnituur van Ahoy inbegrepen! De exacte prijs zal tijdig bekend gemaakt worden.

Graag horen wij zo snel mogelijk van jullie of je meegaat, waarbij het liefst ook staat aangegeven of je de intentie hebt om te blijven slapen. Een slaapplek zal nog 5 euro extra kosten.

Onze sponsoren